#

GMS Bilişim

Firma Bilgileri
GMS Bilişim
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Sarı Avlu, K:13 No:2461 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
GSM :+90 212 999 58 71
Detaylı Bilgi

Bakım Anlaşması


Sunucu , ofis bilgisayarları ve teknik cihazların desteğini sağladığımız ve en çok tercih edilen hizmet türü olan Bakım Anlaşmaları ile firmaların en önemli ihtiyacı olan IT desteği ihtiyacını karşılamaktayız.


Altyapı Kablolama 


Bilgisayar sistemlerinin hızlı, sağlıklı ve problemsiz çalışabilmesinde , yapısal kablolamanın büyük önemi bulunmaktadır. Çoğu zaman kablolamaya yeterince önem verilmediği için, sağlıklı olmayan network kablolamaları yüzünden ciddi problemlere rastlanmaktadır. Özellikle yavaşlık ve bağlantı kopukluğu gibi problemlerin bir çoğu mühendislik formatlarına uyulmadan yapılan kablolama sistemleri yüzünden oluşmaktadır.


BT Danışmanlığı


Bilgi  Teknolojileri hızlı bir devinim içerisinde gelişmekte ve yenilenmekte. Bu gelişme sırasında kurumların BT yapılarının uzun vadeli planlanması çok önem kazanıyor.


Zaman  karşı yenik düşebilecek  bilişim altyapınızın  profesyonel ellerde yeniden yapılandırılması çok önemli bir hale geliyor.


GMS Bilişim olarak verdiğimiz danışmanlık hizmeti ile müşterilerimizin mevcut sistemlerinin işleyişi ile ilgili fizibililte çalışması yaptıktan sonra ,uzun vadeli ihtiyaçları göz öne alınarak  yeniden yapılanma sağlıyoruz. Sağladığımız BT danışmanlığı ile müşterilerimizin  en az maliyet gerektirecek, en iyi performans alacakları sisteme kavuşmalarını sağlamak en önemli  hedefimiz.


GMS Bilişim bilişim Teknolojileri  çalıştığı tüm firmalara danışmanlık hizmetini ücretsiz vermektedir.


Web Tasarım


Web tasarım, web sitesi hizmetlerinin tamamını kapsayan ve fazla sayıda hizmeti içeren bir terimdir. Web tasarım firması olarak; kodlama, yazılım, içerik oluşturma, anahtar kelime analizi, SEO performansını artırmaya yönelik optimizasyon çalışmaları dahil olmak üzere taleplere göre web sitesinin görsel tasarımının oluşturulmasından, web sitesinin yayına alınmasına kadar ki bütün aşamalarda gerekli hizmeti vermekteyiz.  


Web tasarım hizmeti, sitenin yayınlanma amacına yönelik verilen uzmanlık ve tecrübe gerektiren bir hizmettir. Teknik araçları sadece kullanmayı biliyor olmak web tasarım hizmeti vermek için yeterli değildir. Web tasarım hizmeti; hedeflenen sektörde piyasa araştırması yapılması, içerik stratejisi oluşturulması ve hangi web uygulamalarının kullanılacağının seçimi gibi tecrübe gerektiren ön hazırlıkları da kapsar. 

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Bilgisayar Bilişim ve Yazılım