• Şenay Emlak
  • Lösev
  • Kablo
  • Günün Yemekleri Günün Menüsü
  • NAYY Kablo
  • İYİ ENERJİ
  • HURDACINIZ
#

MTA GÜVENLİK SİSTEMLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Firma Bilgileri
MTA GÜVENLİK SİSTEMLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:7,8,9 No:0784 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :+90 212 210 86 76
Fax :+90 212 210 86 76
GSM :+90 212 210 86 76
Detaylı Bilgi

Müşterilerimizin değişen ve gelişen gereksinimlerini karşılayabilecek çeşitlilikte ürün, teknik destek ve satış sonrası diğer hizmetlerimizle müşterilerimizin memnuniyetlerini en üst düzeye çıkartabilmek için çalışıyoruz.

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın Algılama Çözümleri

Konvansiyonel Sistemler

Adreslenebilir Sistemler

ADRESLENEBILIR SISTEMLERIN AVANTAJLARI

Hırsız Alarm Sistemleri

Güvenlik ihtiyacının öne çıktığı her tip kurum ve kuruluşlar için izinsiz girişleri engelleyen ve kontrol altında tutan sistemler geliştirmekteyiz.
 
Hırsızlığa ve sabotaja karşı odaları izleyen hareket sensörleri,  kapı ve pencerelere takılan kontaklardan gelen bilgiler binada kurulu bulunan panel tarafından işlenir. Panel, telefon veya data bağlantısı üzerinden alarmları merkeze iletir. Belirlenmiş güvenlik senaryosuna göre müşteriye ve/veya kolluk kuvvetlerine haber verilir.
 
Günümüzde  ihtiyaç olan bu sistemler soygunlara ve izinsiz girişlere kesin çözüm  olmaktadır. Bu sistemlerin yanlış alarm olasılığı azdır ve sadece doğru şifre ile sisteme müdahale imkanı sağlar. Güvenlik sistemlerinde amaca ve koruma sistemine göre değişik algılama özelliklerine sahip ürün ve sistemler bulunmaktadır.

Güvenlik  Otomasyon Sistemleri: Hırsız alarm sistemi ile diğer elektronik sistemlerin entegre çalıştığı alarm, anında senaryoların devreye girerek gerekli önlem uyarıları devreye alındığı Alışveriş merkezi, Plaza, Genel Müdürlük, Fabrika, Kampüs v.b Büyük ölçekli alanların güvenlik risklerinin minimize edildiği sistemlerdir.

Hırsız Alarm Sistemleri: İşyeri, ev, ofis v.b alanlara kontrolsüz girişlerin takip edilmesi, caydırılması ve uyarılması amacıyla kurulan sistemlerdir.
Sistemlerde genel olarak kullanılan ürünler ; Alarm panelleri, PIR Hareket dedektörü,  Beam dedektör, optik duman dedektörleri,  ısı dedektörleri, Gaz dedektörleri, Cam kırılma dedektörleri, Darbe sensörleri, Beam dedektörler, Telefon arayıcılar, GSM arayıcılar, Dahili ve harici sirenler, Manyetik kontaklardır.

Alarm panelleri: Merkeze bağlanabilen (Kominikatorlu) ve lokal (Kominikatorsuz) olmak uzere 2 tiptedir. Panel kapasitesi secimi projenin büyüklüğü  ile belirlenir. Eğer korunacak alan geniş ve detektör sayısı fazla ise panelin bölge sayısı dikkate alınmalıdır. Sistem ve panel kontrolü tuştakımı ile mümkündür. Tüm programlama da bu sifre ünitesinden gerçekleşmektedir. Kullanılan paneller mikro islemci kontrollüdür ve çok çesitli özelliğe sahiptirler. Alarm panelleri akü destekli olduğundan elektrik kesintilerinden etkilenmemektedir ve sabotaja karsı ekstra korumalıdır. Panel kominikatör ihtiva ettiğinden telefon hattı üzerinden sürekli dijital bilgi gönderebilmektedir. Böylece sistemin çalışması ve kontrolünü bağlı olduğu merkezden 24 saat izlemek mümkündür.

PIR Dedektörler: Koruma alanına izinsiz giren canlıların hareketlerini algılayıp anında panele bilgi gönderen detektor tipidir. Kullanım yeri ve özelliğine göre çok çeşitli alternatifleri vardır. Hayvan algılamayan, optik, kablosuz bu seçenekler arasındadır.

Optik Duman Dedektörleri: Koruma alanında oluşan dumanı algılayarak panele bilgi gönderen detektör tipi.

Isı Dedektörleri: Koruma alanındaki ısı artısını algılayarak panele bilgi gönderen detektör tipi.

Gaz Dedektörleri: Koruma alanında oluşan gaz kaçağını algılayarak panele bilgi gönderen detektör tipi.

Cam Kırılma Dedektörleri: Koruma alanındaki cam kırılma sesini algılayarak panele bilgi gönderen detektör tipi.

Darbe sensörleri: Koruma alanında, uygulanan yerde oluşan titreşimi algılayarak panele bilgi gönderen detektör tipi.

Beam dedektörler: Koruma alanında, pencerelere uygulanan ve izinsiz giriş olduğunda algılayarak panele bilgi gönderen detektör tipi.

Telefon Arayıcı: Koruma alanında bir alarm durumu meydana geldiğinde standart hat uzerinden, hafızada kayıtlı olan birinci numaradan başlayarak diğer farklı telefon numaralarını arayıp, sesli uyarı göndermek için tasarlanmış modüllerdir.

GSM Arayıcı: Telefon hattı olmayan, hattı kesik veya problemli olan alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, güvenilir iletişim sağlayan bir üründür.

Harici Sirenler: Harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı, güvenlik sistemlerinizde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak teknik donanıma ve caydırıcı yüksek ses gücüne sahip sirenlerdir.

Dahili Sirenler: Dahili ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, yüksek ses gücüne sahip sirenlerdir.

Manyetik Kontaklar: Koruma alanında genellikle kapı ve pencere gibi açılıp kapanabilen yüzeylere takılan kapı ve pencerenin izinsiz olarak açıldığını alarm paneline bildiren üründür.

MTA, müşterilerinin güvenlik ihtiyaçlarını tespit ederek kuruma özel çözümler üretmektedir.

Geçiş Kontrol Sistemleri

İnsanların yoğun olarak çalıştıkları fabrikalar, holdingler, kamu kurumları, bankalar v.b işyerlerinde giriş çıkışların takibi, bina içerisinde kullanacakları odaların sınırlandırılması, kullanıcıların hareketlerinin takibi ve raporlanması amacıyla kullanılır.

Kişilere verilen kartlar üzerine resim ve kişisel bilgilerin baskı yapılmasıyla kalabalık işyerlerinde yaşanan başkasının kartını kullanma gibi problemleri de gidermektedir. MTA, projenin gereksinimleri doğrultusunda dünyanın önde gelen markaların ürünlerini projelerinde kullanmaktadır.

Uygulama çeşitleri şunlardır:

  • Parmak izli kontrol
  • Göz retinası kontrol
  • Smart kart
  • Proximity kart ve şifre uygulamalar
 Geçiş kontrol panelleri, TCP/IP tabanlıdır. Kartı Geçiş ve Güvenlik Sisteminin Kontrol panelleri arası bağlantıların standart RS485 haberleşmesinin hat uzunluğunu sağlayamadığı noktalarda sistem TCP/IP tabanlı paneller kullanılarak bina bölümlere ayrılır. Kapasite olarak her TCP/IP panele çeşitli sayılarda markaya göre RS485 protokollü panel bağlanarak toplamda 1000 üzerinde panel, binlerce kapıya kadar on binlerce kullanıcıya hizmet verilebilmektedir. Sistemde her panelin ayrıca olay hafızası da bulunmaktadır IP Tabanlı mimari yapısı nedeniyle birbirine binlerce kilometre uzaktaki binalardaki geçiş kontrol sistemlerinin birbirine entegre çalışmasa sağlanabilmektedir. MTA, tarafından bu şekilde yapılmış 25.000 kullanıcılı toplamda 1500 geçiş noktası, 100 turnike den oluşan birbirinden farklı illerdeki 17 binanın entegre çalıştığı projeler bulunmaktadır.

Kontrol sistemleri uzaktan dijital video izleme ve kontrol yönetim fonksiyonları gibi seçenekleri içerir. Kullanıcı tarafından özelleştirilmiş raporlar oluşturulabilir, saatlik, günlük ya da haftalık yayınlanmasını sağlar. Alarmlar, olaylar ve raporlar, cep telefonu veya herhangi bir cihaza etkin e-posta gönderilebilir. Uzaktan fotoğraf araçları badging kimlik kartı, Internet seçeneği üzerinden bağlantı imkanı alarm yönlendirme, klavye kısa yolları, kat planı grafik görüntüler ve uzaktan dijital video izleme gibi gelişmiş operatör eylemleri güçlü destek sağlamaktadır. Kullanıcılar herhangi bir standart web tarayıcı ara yüzü kullanarak canlı bilgilere erişebilir. Önceden tanımlanmış kullanıcı yetkileri ile kullanıcı uzaktan sistemi yönetebilir. Esnek veri tabanı mimarisi kullanılabilir (MSDE 2000) veya isteğe bağlı SQL Server 2000, Microsoft ® Data Engine kullanır. Desteklenen işletim sistemlerinin içerisinde Microsoft Windows ® 2003 Server, Windows XP Professional SP2, Windows 2000 Professional veya Windows 2000 Server bulunmaktadır.

Özellikleri:
  • Access Kontrol Alarm ve Olay İzleme Gerçek zamanlı Monitör alarmlar ve olaylar
  • 99 Alarm öncelik seviyesi / etkinlikler
  • Kontrol ve tepki, açıklama,  canlı video ve kaydedilen video
  • Canlı olarak ikonlarla kat planı izleme
  • Uzaktan Dijital Video İzleme desteklediği DVR kullanarak, Kayıt olayları, Pan-tilt zoom
  • Çoklu kamera kontrolü,  Alarm video pop-up, Video Doğrulama yetkisiz erişimi engellemek bir seferde 16 Video gösterme
  •  Uzaktan dijital video izleme, Operatör olay takibi Hesap özel erişim Hızlı klavye kısa yolları Alarm veya olay yönlendirme operatör tarafından-Özelleştirilmiş Raporlama, Kullanıcı tarafından özelleştirilmiş raporlama seçenekleri, E-posta rapor seçenekleri, akıllı telefon , cep telefonu, faks, e-posta için ayrıntılı raporlar gönderme
  • Kullanıcı Web Interface, Erişim herhangi bir web tarayıcısından, Önceden tanımlanmış ve planlanmış raporların çalıştırılması, Ekleme / silebilme, Kart kullanıcısı fotoğrafı yükleme, Yetki seviyeleri ve zaman dilimlerini yönetmeden resim yükleme
 
MTA, tarafından uygulanan yazılımlar, yangın, çevre güvenlik, kartlı geçiş, kapalı devre televizyon gibi tüm güvenlik gereksinimlerini tek bir merkezde toplayarak büyük bina komplekslerinin güvenlik ihtiyaçları için ideal çözümler sunuyor.
Tüm güvenlik fonksiyonlarının tek bir merkezden izlenebilmesini ve yönetilebilmesini sağlayan sistemler ile, yatırım ve operasyon maliyetlerinde önemli düşüşler sağlarken güvenlik sisteminin etkinliğini de en üst noktaya ulaştırıyor.

Modüler yapısı sayesinde değişen ihtiyaçlara ve ilerleyen teknolojiye kolaylıkla uyum sağlayabilen , çok değişik konfigürasyonları ile son derece özel ihtiyaçlara dahi kolaylıkla yanıt verebiliyor.

Entegre edilebilen sistemler şöyle ;.
  • Kartlı geçiş 
  • Güvenlik kontrol panelleri
  • Kapalı devre Televizyon
  • Yangın alarm ve algılama
  • Programlanabilir kontrolörler
  • PDKS sistemleri
  • Raporlama, zamanlama, giriş çıkış kontrolü

Network Altyapı Hizmetleri

Küçük, orta ve büyük işletmelerde ihtiyacınıza uygun, güvenilir, ekonomik ve sürdürülebilir network ve sistem altyapılarınızı tasarlayıp uyguluyoruz.


Wireless, Fiber optik ve diğer Kablolama ürünlerimiz ile, şirketinizin altyapısına ihtiyaç olabilecek tüm çözümlerin danışmanlığını yapıyor ve size en uygun çözümleri sunuyoruz.

Gerektiğinde size de danışarak birlikte işletmenizin tam ihtiyacına uygun şekilde çözümler üretiyoruz.
Tüm büyüklükteki sistemler için network kablolama, patch panel montajı, switch ve router montajı ve uyarlanması. Şirketinizin network güvenliği için firewall uygulamaları çözümleri üretmekteyiz.

Bu kapsamda sunduğumuz hizmetler:

  • - CAT-5, CAT-6 Network Kablolama Hizmetleri
  • - Network Prizleri Montaj ve Test Hizmetleri
  • - Server Odası Kurulum ve Düzenleme Hizmetleri
  • - Kabinet Montaj ve Temin Hizmetleri
  • - Fiber Optik Sonlandırma ve Noktadan Noktaya Erişim Hizmetleri
  • - Kablosuz Ağ Kurulum ve Mesafe Arttırma Çözümleri
  • - Kanal Çekme ve Yapılandırma Hizmetleri- Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Montajı
  • - Kesintisiz UPS Hattı Kurulum ve Test Hizmetleri
  • - Profesyonel Sistem Odası Uygulamaları
  • - Projelendirme ve işçilik
  • - OTDR Test ve Raporlama
  • - Fluke test cihazı ile data testi

Fiber Optik Altyapı Hizmetleri

Günümüzde, çok geniş bir yelpazedeki haberleşme protokollerini destekleyecek altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için Fiber Optik Kablolama Çözümleri kullanımı her geçen gün yaygınlaşmaktadır. Özellikle hız ve bant genişliği ihtiyacının önemli olduğu uygulamaların yanı sıra; mesafe ve elektromanyetik etkileşim gibi problemleri bertaraf etme gereksinimi duyan çok farklı haberleşme sistemleri / protokolleri, ancak Fiber Optik Altyapı Sistemleri ile problemsiz bir iletişim ortamına kavuşmaktadır.


Bu kapsamda CCTV ve IP Kamera sistemlerinde, IPTV sistemlerde ve Network altyapılarında Fiber Optik Teknolojiden yararlanılmaktadır.

Fiber optik üzerinden ağ bağlantısı ve iletişim hizmetleri, network (LAN) ve FTTX kullanımları için cihazlar, fiber optik connectör, Patchcord, adaptör, (IF) Dönüştürücü, Fiber optik güç-metre, lazer kaynak, sled kaynak ekipmanlarımız bulunmaktadır.  

Fiber Optik Hizmetlerimiz

  • Sonlandırma Fiber Optik Kablo Ek Montajı
  • Fiber Optik Kablo (fusion splicer)
  • Fiber Optik Kablo Ölçü Aleti(OTDR) Testi
  • Fiber Optik Danışmanlık Hizmetleri
  • Aktif(switch) ve Pasif(kablolama) Network Ürünleri
  • Fiber Optik Kablo Sonlandırma ve OTDR Test Hizmetleri
 
MTA; bu isteklere karşılık olarak fiber optik altyapı hizmetlerinde projelerinizin başlangıç aşamasından teslim aşamasına kadar bütün fazları gerçekleştirerek anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Fiber optik altyapı ihtiyaçlarınız için; Yerinde inceleme, projelendirme, kablo çekimi, fiber optik sonlandırma(OTDR test raporlama – dokümantasyon), fiber optik devreye alma hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Seslendirme ve Anons Sistemleri

Çok çeşitli operasyonlar için uygulanabilen seslendirme sistemleri, güncel teknolojiler sayesinde farklı ihtiyaçlara profesyonel çözümler sunan bir sistemdir. Başta güvenlik operasyonları olmak üzere tüm projelerde kritik öneme sahip en etkili çözümdür. Can ve mal güvenliği noktasında hizmet sunan erken uyarı ve ikaz sistemlerini tamamlayıcı niteliğe sahiptir. Güvenlik sistemleri kapsamında düşünüldüğünde sistemin ayrılmaz bir parçası konumundadır.

Genel seslendirme ve acil anons sistemleri; okullar, oteller, alışveriş merkezleri, süper marketler, sosyal tesisler, fabrikalar, ofisler gibi çeşitli yerlerde ve toplum güvenliğinin önemli olduğu benzer uygulamalarda kullanılan, ideal bir tahliye, mesaj ve arka plan müzik yayını çözümüdür.

Müşteri talepleri doğrultusunda, sistemi bölgelere ayırarak projelendirmeyi yapıyoruz. Farklı bölgelere farklı müzik yayını yapılabilmesini, ayrıca acil durumlarda, sistemin otomatik olarak acil anons durumuna geçerek, kayıtlı ses mesajını yayınlamasını sağlıyoruz.

Yeni nesil binalarda sesli ve ışıklı acil durum yönlendirme sistemlerinin  kontrol edilmeleri ve yönetilmeleri en temel ihtiyaçlardan olmuştur.

Klasik yönlendirme armatürleri elektrik kesintisinde devreye girer bunun dışında bir merkezi sistem ile kontrol edilmesi ve arızalarının takip edilmesi mümkün değildir.

Adresli tip sesli ve ışıklı acil durum yönlendirme sistemlerinde binanın tahliye edilmesini gerektiren tüm durumlarda daha önceden hazırlanan senaryo ile sesli ve ışıklı acil durum yönlendirme armatürlerinin kontrol edilmeleri ve olası arıza bilgilerinin çevrimiçi takip edilmesi mümkün olmaktadır.

CCTV, IP Network Kamera Sistemleri

IP tabanlı kameralar geleceğimizdir. Ağ veya Internet bağlantısı üzerinden bu veri aktarımı yapılır. Veri içerisinde özel bir formatta çevrilmiş  görüntü ve sesin taşınması sağlanır . Analog CCTV sistemlerine göre daha gelişmiş teknolojiler kullanır . Daha az altyapı ve teknik çalışma gerektirir.kullanımı kolay ve performansları yüksektir. Projenin tüm maliyetleri ve işletme giderleri dikkate alındığında optimum çözümler sunmaktadır.


IP CCTV yaklaşık 10 yıldır kullanılmaktadır.  Megapiksel  sensörlerin gelişmesi, Kamera görüntülerinin ağ içerisinde makul boyutlarda taşınması , yazılım desteği ile akıllı hale getirilmesi , imalatçı firmaların rekabetçilik şartları gibi bir dizi olumlu gelişme ile IP kameralar makul kullanılabilir olgunluğa gelmiş durumdadır.

Geleneksel Analog kameralara göre kısaca faydaları 
 

ESNEKLİK

 
IP
IP Kamera ağ yada internete bağlı olduğu sürece ayrıca bir yerel  kayıt cihazına ihtiyaç duymaz

ANALOG
Analog kamera  sisteminde yalnızca bir kamera bile olsa mutlaka özel bir kablolama tesisatı ve yerel bir kayıt cihazı gereksinimi bulunmaktadır. Sistemin büyüklüğü arttıkça altyapı ve kayıt cihazı maliyetleri artmaktadır.  
 

PERFORMANS

 
IP
IP CCTV sistemleri megapixel çözünürlükteki görüntüleri uygun formatta ve boyutta ağ üzerindeki kayıt ediciye gönderir ve gerektiğinde delil olarak kullanılabilecek boyutta ve netlikte görüntüler sağlanmaktadır. Aynı netlikte görüntüyü birkaç analog kamera ile alınabileceği dikkate alındığında çok daha ekonomik maliyetler ile çözümler  sunmaktadır.
 
ANALOG
Analog CCTV sistemleri PAL analog teknolojisine dayanan ve IP kameralara göre düşük piksel  çözünürlük sağlanmaktadır. Tek bir kamera ile ulaşılabilir delil niteliğindeki görüntüler sınırlı ve net olmamaktadır.
 

KURULUM 

 
IP
IP CCTV sistemleri üzerinde mevcut IP ağları, kablolu veya kablosuz çalıştırmak, bu onları yüklemek için gereken zamanı azaltarak ve çirkin kabloları minimize kablolama IP CCTV sistemleri basit, daha az kesintiye neden yapar. IP tabanlı sistem kurma ağ aşina herkes için, sezgisel kullanım ve değerlendirme ile basittir. Basit 1 kamera sistemleri sadece bir ağ / internet bağlantısı bağlı bir IP Kamera gerektirir, ve daha sonra Internet Explorer kullanan bir PC tarafından görülebilir. POE (Power over Ethernet) IP kameralar ve IP ağları CCTV kameraları bile ayrı güç gerekmez sonra kullanılırsa, bunlar ağ kablosu üzerinden güç olabilir.

ANALOG
Analog CCTV sistemleri kendi özel kablolama var. Her kamera geri DVR kablolu veya RG59 kablo veya benzeri Video Sinyal Kablosunu kullanarak Monitör zorundadır ve her kamera bir güç kaynağına bağlı olması gerekir. Bu pahalı ve uygulamak için yavaş hem de mevcut tesislere yeni tesisler ve eklemeler yapar.
 

ENTEGRASYON 


IP
IP CCTV sistemleri onları entegre ve vb Erişim Kontrolü ve IP Telefon Sistemleri gibi diğer IP tabanlı sistemler, aynı ağ / kablo üzerindeki arada bulunduğu için izin, IP kullanarak iletişim ... Entegrasyon ayrıca, bu farklı sistemlerin bir arada çalışmak anlamına gelir Örneğin hareketi toplayıp bir IP kamera otomatik olarak bir IP Video Telefon bu hareketin görüntüleri iletmek mümkün olacak. IP sistemleri de e-posta veya görüntü FTP üzerinden gönderme gibi standart olarak IP tabanlı hizmetlerin doğrudan kullanımına izin verir.

ANALOG
Analog CCTV sistemleri, kapalı devre sistemler olarak tasarlanmıştır, bu da binalarda bulunan Erişim Kontrolü, Hırsız Alarm veya diğer sistemler ile kolayca entegre anlamına gelir. Her sistem kendi kablolama altyapı gerektirir ve her sistemde her aygıt diğer aygıtlarla iletişim kuramıyor.
 

MALİYET 


IP
Basit 1 kamera sistemleri sadece bir ağ / internet bağlantısı bağlı bir IP Kamera gerektirir, ve daha sonra Internet Explorer kullanan bir PC tarafından görülebilir. Bizim aralığı CCTV sistemleri analog fiyatlandırma eşdeğer, kameraların çok uygun yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca kurulum ve kurulum tekli ve çoklu sitelerde biraz zaman gerektiren, IP Sistemleri geleneksel Analog çözümlerine kıyasla çok daha ekonomik olduğu ortaya çalışabilirsiniz.

ANALOG
Analog CCTV sistemleri para için mükemmel değer ve genel bir fikir birliği IP CCTV daha pahalı olduğunu olsa, bu her senaryo için geçerli değildir. Analog CCTV sistemleri, eski teknolojiye dayalı oysa IP CCTV, gelecekteki teknoloji ve altyapı yatırımı temsil etmektedir.
 

Binadaki tüm elektronik algılama ve alarm sistemleri ile entegre çalışan; engelli kullanıcılar dahil herkesin güvenli, hızlı ve planlı şekilde tahliye edilmelerinin sağlanması ve yönetmelikler gereği takip edilmesi gerekli arıza ihtimallerinin merkezi sistem üzerinden takip edilmesi sağlanacaktır.

Kablosuz Veri Aktarımı

Kilometrelerce mesafeye veri aktarımı!

Kablosuz Veri Aktarımı uygulamaları; Sektör ve ihtiyaç bağımsız olarak uzak birimler, kurumlar, yerleşkeler arası noktadan noktaya ve/veya çok noktalı çözümleri içeren; maliyet düşürücü, kablolama zahmeti veya imkansızlığından kurtarıcı, kurulum ve devreye alma kolaylık ve hızı ile birlikte kurulum sonrası yönetim ve arıza durumlarında sunduğu hız ve kolaylıklarla göz dolduran uygulamalardır.
 
Aynı zamanda Servis sağlayıcı ve uygulayıcı firmalar için son erişim noktasından (POP) yeni kullanıcı dağıtım noktalarına veya yeni atlama noktalarına günlük zaman dilimi içerisinde yüksek hız network bağlantısı ve/veya internet hizmeti vermeye başlama imkan ve kolaylığı sunmaktadır.

Uzak mesafeler arasındaki birimlere internet, ses, video ve veri iletimi sunan sistemlerimiz; kablosuz ağ kapsamını arttırmak isteyen şirketler, tüm kamu kurum ve kuruluşları, kamera görüntülerini merkez yönetim birimlerine aktarmak isteyen siteler, toplu konutlar, belediyeler, üniversiteler ve alışveriş merkezleri için idealdir.

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektronik Otomasyon
  • Güvenlik Teknolojileri
  • Yangın ve Güvenlik