#

SİNÜS ELEKTRONİK CUPPON

Firma Bilgileri
SİNÜS ELEKTRONİK CUPPON
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K: No:0152 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0212 254 75 98
Fax :212 238 31 20
GSM :0212 235 57 76
Detaylı Bilgi
Sinüs Elektronik Cuppon, Satın Alma, Üretim, Arge, Satış ve Teknik Servis hizmetlerimizi kapsayan ISO 9001:2008 kalite güvence belgesine sahiptir. ISO9001, CE vb. kalite belgeleri ve kalite standartlarına uygunluk üreticinin ve ürünün kalitesini tescillemektedir.


Sinus Elektronik olarak maliyet ve kalite ikilisini her zaman dengede tutmayı, maliyet uğruna kaliteden ödün vermemeyi firmamızın kalite anlayışında temel ilke olarak benimsemekteyiz. 


50 kişilik dinamik bir kadroya sahip olan firmamız, sürekli eğitimler ve sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek, dünya çapında hizmet veren bir firma olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.


Sinus Elektronik San. Tic. Ltd. Şirketi, Kapı otomasyonu ve güç elektroniği sektöründe oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda CUPPON marka otomatik kapı, kepenk ups, kumanda, alıcı, inverter kaynak makinesi üretim, pazarlama ve teknik servis faaliyetlerini yürütmek üzere 1998 Yılında kurulmuş sektöründe öncü bir firmadır. 


İlerleyen yıllarda teknolojideki gelişmelere paralel olarak ürün çeşitliliğini arttıran ve kendini sürekli yenileyen Sinus Elektronik Kepenk UPS yanında otomatik kapı, kumanda,alıcı ünitesi, inverter kaynak makinesi üretmeye başlamıştır.  


Sinus Elektronik kalite, sağlamlık, güvenilirlik, yenilik ve estetiğin buluştuğu noktadır. Müşterilerimizin gözünde saygın bir yer elde etmemizdeki en büyük sebep Müşteri Memnuniyeti parolasıyla yola çıkarak kendimizi sürekli geliştirmemizdir. 

Şirketimiz, her geçen yıl artan tecrübesiyle rekabet gücü yüksek cihazlar üreterek yenilikçi yaratıcı, saygın ve güvenilir, bir konum elde etmiştir.

HİZMETLERİMİZ


SMD Dizgi

Sinus Elektronik olarak IPC standartlarına uygun, ESD kontrollü ortamda tek yüzlü veya çift yüzlü elektronik kartları iki farklı dizgi hattında saatte 30.000 dizgi kapasitemiz ile müşterilerimize seri ve kaliteli çözümler sunmaktayız. SMD dizgide müşteri talebine göre kurşunlu yada kurşunsuz olarak lehimleme işlemi gerçekleştirilmektedir. 


Kartta kullanılacak malzemeler firmamız ya da müşterimizin kendisi tarafından tedarik edilebilir. Müşterilerimize ait malzemeler firmamızın deposunda müşterilerimize ait özel raflarda saklanmakta ve üretim planlama aşamasında stok ve ihtiyaç durumunu belirten formlar ile müşterilerimiz bilgilendirilmektedir.


TH Dizgi

Kesme ve şekillendirme makinalarında hazırlanan TH malzemelerin manual dizgi hatlarında kartlara dizgisi yapıldıktan sonra dalga lehim makinasında, talebe göre kurşunlu ya da kurşunsuz olarak lehimleme işlemi gerçekleştirilmektedir.


Elektronik kartları saatte 3.000 komponentlik dizgi kapasitesiyle müşterilerimize seri ve kaliteli çözümler sunmaktayız. Dizgisi yapılan kartların üzerindeki komponentlerin manual olarak değerleri, yönleri ve lehim kaliteleri kontrol edilmektedir.


Malzeme Temini

Müşterilerimizin talebi doğrultusunda, üretime alacağımız elektronik kartlar için, Pcb, elek, eksik komponent tamamlama veya komple kompanent temini gerçekleştirebilmekteyiz.


Tüm satın alma süresince, titiz bir çalışma sürdürerek doğru komponenti, alternatifleri arasından en iyi fiyatlarla almayı hedefleriz. Dışarıdan alınan üretim malzemelerinin kalite standartlarına uygunluğu giriş kalite kontrol personelimiz tarafından kontrol edilerek üretim bölümüne aktarılarak stoklara girmesi sağlanır.


Ayrıca müşteriler tarafından getirilen malzemelerin sayımı ve eksiklerin tedarik edilmesi için satın alma departmanına bilgi verilmesi giriş kalite tarafından gerçekleştirilir.


Elektriksel Test

Müşteri tarafından belirlenen prosedüre uygun olarak elektriksel ve fonksiyon testleri yapılabilmektedir.


Montaj ve Kutulama

Elektronik devreler müşteri tarafından belirlenen kutulara montajı, kablolama işlemleri yapılarak istendiği takdirde ambalajlanmış şekilde sevkiyata hazır duruma getirilir.



ÜRÜNLERİMİZ

Kumandalar

4B Kumanda


 4BM Kumanda


 4MCD Akıllı Kumanda


 4BS Kumanda


 2BK Kumanda


 2BM Kumanda


 2B Kumanda


 2BY Kumanda


 SGK 1 Grup Kumanda


 SGK 2 Grup Kumanda


 SGK 6 Grup Kumanda


 SGK 15 Grup Kumanda




Alıcılar


Garaj Açıcı sistemleri


Fotoselli Kapı


RFID (HGS) sistemleri


Kepenk UPS


Kaynak Makinesi


Online UPS



KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI   GÜÇ ELEKTRONİĞİ    ELEKTRİK ELEKTRONİK     PERPA LIFE

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Elektrik Elektronik
  • Kesintisiz Güç Kaynağı
  • Güç Elektroniği