#

ARTMARK KODLAMA SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Firma Bilgileri
ARTMARK KODLAMA SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK İTH. İHR.  SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Avlu, K: No:1678 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :+90 212 320 19 01
Fax :+90 212 320 19 05
GSM :+90 212 320 19 02
Detaylı Bilgi

Artmark Kodlama Sistemleri

 Artmark Kodlama Sistemleri, toplam 20 yıla yakın tecrübesiyle ve yenilikçi anlayışıyla endüstriyel kodlama ve markalama sektöründe gördüğü eksikliklerin yerini doldurmak ve kodlama-markalama sektöründeki müşterilerin sorunlarını çözmek amacıyla her zaman en yeni ve daha iyi teknolojileri sektöre sunmayı ana felsefesi olarak belirlemiştir. Bu amaçla uzun yıllardır pazarda mevcut bulunan eski teknolojideki inkjet kodlama makinelerinin dezavantajları olan oldukça yüksek periyodik bakım  ve make-up solvent maliyetlerinden  kodlama ve markalama ihtiyacı olan firmaların giderek artan şikayetlerini tespit ederek,  bu sıkıntıları ortadan kaldıracak yeni teknoloji bir inkjet kodlama  cihazı arayışına girmiş ve aradığı teknolojiyi Güney Kore’ de bulmuştur. Bu amaçla dünyadaki en son ve en kaliteli teknolojileri üreten ve bu anlamda lider ülkelerden biri olan Güney Kore’ de bulunan Ronix Co. Ltd. firmasıyla Türkiye için ‘’tek yetkili distribütörlük’’ anlaşması imzalamıştır ve bu tarihten beri ülkemizdeki kullanıcılara endüstriyel kodlama ve markalama sektöründeki sıkıntıları çözen ‘’Roxy’’ markalı  ultra yüksek çözünürlüklü endüstriyel kodlama ve markalama makinalarını sunmaktadır. Roxy inkjet kodlama cihazlarının hiçbir periyodik bakım ihtiyacı yoktur, make-up kullanmazlar, yazdıkları yazı eski teknoloji kodlama cihazlarında olduğu gibi nokta nokta ve 70-80 DPI çözünürlüğünde değil bir matbaa yazısı kalitesinde ve 200 DPI çözünürlüğündedir, her türlü logo – barkod - resim uygulamasını yüksek hızda yazabilirler, solvent kullanmadıkları için bulundukları ortamda rahatsız edici bir koku yaratmazlar, teknik servis ihtiyaçları neredeyse yok denecek kadar azdır ve muhtemel arızalarının %80’ i telefonda veya mail yoluyla çözülebilir, 2-3 dakikalık bir eğitimin ardından her kullanıcının cihazı kullanabileceği derecede sistemleri basittir, son derece hafif yazıcılardır ve her yere taşınabilirler. Bu özellikleriyle Roxy 4000+ inkjet kodlama ve markalama yazıcıları diğer kodlama sistemleriyle kıyaslandıklarında kullanıcıya sorunsuz bir çalışma ortamı yaratırlar ve kendi fiyatlarını eski teknolojideki diğer yazıcılara kıyasla 3-4 sene gibi bir sürede bedavaya getirirler. Zaten bu üstün özelliklerini ülkemizdeki inkjet kodlama makinesi kullanıcıları da kısa zamanda fark ederek oldukça yoğun bir talep göstermişlerdir. Şu anda Roxy markalı inkjet kodlama cihazlarımız su üretiminden boru üretimine, elektronik parça üretiminden gıda üretimine kadar çok geniş bir uygulama alanı ve çalışma ortamında uzun yıllardır yüksek müşteri memnuniyetiyle çalışmaktadırlar.

Artmark Kodlama Sistemleri pazarda mevcut bulunan continuous inkjet kodlama teknojisine sahip tipteki yazıcılara da bir alternatif sunmayı hedefleyerek bir İngiliz tasarımı olan, son derece kaliteli ve sorunsuz çalışan ‘’Makrotek’’ markalı continuous inkjet kodlama cihazını da ülkemiz kullanıcılarına sunmaktan gurur duymaktadır. Inkjet kodlama makinelerinde genel olarak görülen ilerleyen yıllarla birlikte artan sorunlar çıkarma durumu, hiçbir parçasında kaliteden ödün vermeyen hemen hemen bütün parçalarında plastik değil paslanmaz çelik tercih edilen, kabloları ve soketleri bile kimyasala suya dirençli şekilde dizayn edilmiş Makrotek inkjet kodlama yazıcılarıyla ortadan kalkmaktadır. Kullanıcıları bu cihazı uzun yıllar sorunsuz kullanabilmektedirler. Makrotek inkjet makineleri kullanımı son derece kolay hale getiren 10.4 ‘’ TFT renkli dokunmatik ekrana sahiptirler, periyodik bakım ve sarf malzeme maliyetleri rakiplerine kıyasla oldukça uygundur, 4 satıra kadar markalama yapabilirler, rakiplerinde pek rastlanmayacak derecede 20.000 mesaja kadar hafızasında mesaj saklayabilecek geniş hafızaları vardır, USB de dahil her türlü harici iletişime açıktırlar, standart olarak menüleri aynı cihazda 10 ayrı dilde kullanılabilirler, işletim sistemleri bir bilgisayarınki kadar hızlıdır, çok yüksek hızlarda yazı yazabilirler. Bütün bu fark yaratan ve güçlü özellikleriyle ters orantılı olarak da fiyatları rakiplerine kıyasla oldukça uygundur.

Artmark Kodlama Sistemleri’ nin sunduğu bu yenilikçi endüstriyel kodlama ve markalama makineleri aşağıdaki sektörlerde ve daha da fazlasında gönül rahatlığıyla kullanılmaktadır;

Her türlü gıda ürünleri kodlama, içeçek ürünleri kodlama, kozmetik ürünleri kodlama, plastik ürünleri kodlama, boru kodlama, ilaç ve tıbbı ürünleri kodlama ve markalama, otomotiv parçaları kodlama ve markalama, tekstil ürünleri kodlama, her türlü cam ürün kodlama ve markalama, elektrik ve elektronik ürünleri kodlama, kablo kodlama, kimya ürünleri kodlama ve markalama, her türlü tahta mobilya ahşap ürünleri kodlama, kağıt ve benzeri ambalaj malzemeleri kodlama, yumurta kodlama, yapı ve inşaat sektörü ürünlerini kodlama ve markalama, bunların dışındaki de birçok malzemeye küçük karakter ve büyük karakter kodlama, etc…


Artmark Kodlama Sistemleri endüstriyel kodlama ve markalama sektöründe kaliteli hizmet anlayışı prensibiyle faaliyet göstermektedir. Artmark Kodlama Sistemleri, başarısının reçetesini uygun fiyata kaliteli ürünleri sağlamak, tüm satış, teknik servis ve hizmet süreçlerinde dürüstlüğe büyük önem vererek müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine en kısa zamanda en tatmin edici cevapları sunmak olarak görmektir.

Artmark Kodlama Sistemleri' nin sunduğu teknoloji ambalaj kodlama ve markalama sektörü, gıda ürünleri kodlama ve markalama sektörü, içecek ürünleri kodlama ve markalama sektörü, elektrik ve elektronik ürünleri kodlama ve markalama sektörü, kozmetik ürünleri kodlama ve markalama sektörü vs. gibi çeşitli sektörlerde üretim tarihi yazma, son kullanım tarihi yazma, logo yazma, barkod yazma, seri numarası yazma ve parti numarası yazma gibi birçok kodlama ve markalama ihtiyacını tam olarak karşılamaktadır.

Artmark Kodlama Sistemleri, en son teknoloji ürünleri en uygun fiyatlarla ülkemiz kullanıcılarına sunmaya devam etmektedir. Bu anlamda, dünyanın bir çok ülkesine güvenilir "ultra yüksek çözünürlüklü endüstriyel inkjet kodlama sistemi" tedarik eden Güney Kore merkezli "Ronix Co. Ltd." firmasının Türkiye için ‘’tek yetkili distribütörlük’’ hakkını almıştır. CIJ inkjet kodlama yazıcılarının en önemli dezavantajları olan yüksek top-up maliyetleri, top-up kullanımından kaynaklanan koku, düşük yazım çözünürlüğü ve periyodik bakım ihtiyacı, "top-up kullanmayan ve periyodik bakım ihtiyacı olmayan" bu yeni teknoloji "ultra yüksek çözünürlüklü endüstriyel inkjet kodlama yazıcısıyla" artık ortadan kalkmıştır. Artmark, müşterilerine son teknoloji, kaliteli ve rekabetçi fiyata sahip "Roxy" inkjet yazıcılarını sunmaktan gurur duymaktadır.

Artmark Kodlama Sistemleri pazarda mevcut bulunan continuous inkjet kodlama teknojisine sahip tipteki yazıcılara da bir alternatif sunmayı hedefleyerek bir İngiliz tasarımı olan, son derece kaliteli ve sorunsuz çalışan ‘’Makrotek’’ markalı continuous inkjet kodlama cihazlarını da ülkemiz kullanıcılarına sunmaktadır. Inkjet kodlama makinelerinde genel olarak görülen ilerleyen yıllarla birlikte artan sorunlar çıkarma durumu, hiçbir parçasında kaliteden ödün vermeyen hemen hemen bütün parçalarında plastik değil paslanmaz çelik tercih edilen, kabloları soketleri bile kimyasala suya dirençli şekilde dizayn edilmiş Makrotek inkjet kodlama yazıcılarıyla ortadan kalkmaktadır. Kullanıcıları bu cihazı uzun yıllar sorunsuz kullanabilmektedirler. Makrotek inkjet makineleri kullanımı son derece kolay hale getiren 10.4 ‘’ TFT renkli dokunmatik ekrana sahiptirler, periyodik bakım ve sarf malzeme maliyetleri rakiplerine kıyasla oldukça uygundur, 4 satıra kadar markalama yapabilirler, rakiplerinde pek rastlanmayacak derecede 20.000 mesaja kadar hafızasında mesaj saklayabilecek geniş hafızaları vardır, USB de dahil her türlü harici iletişime açıktırlar, standart olarak menüleri aynı cihazda 10 ayrı dilde kullanılabilirler, işletim sistemleri bir bilgisayarınki kadar hızlıdır, çok yüksek hızlarda yazı yazabilirler. Bütün bu fark yaratan ve güçlü özellikleriyle ters orantılı olarak da fiyatları rakiplerine kıyasla oldukça uygundur.

Artmark Kodlama Sistemleri ayrıca endüstriyel inkjet markalama sektöründeki mürekkep, top-up (inceltici solvent, make-up), yıkama solventi gibi sarf malzemelerin fiyatlarının fazlalığını ve bunlara alternatif olan ürünlerin de kalite yetersizliğini belirleyerek müşterilerine en uygun fiyata en kaliteli sarf malzemeyi sağlamayı hedeflemiştir. Bu amaçla, İngiltere merkezli dünyanın en büyük dijital baskı boya ve kimyasalları üreticisi olan ve 25 seneyi aşkın süredir dünyanın birçok yerine uygun fiyata kaliteli sarf malzemeler sağlayan NAZDAR' ın endüstriyel inkjet kodlama sektöründeki ürünlerinin ithalatını yaparak rekabetçi bir fiyat politikasıyla müşterilerine son derece kaliteli sarf malzemeler tedarik etmektedir.

Ürünlerinizin iç ve dış pazarlarda zorlu rekabet koşullarından sıyrılıp öne geçmesi için etiketlemede, markalamada ve kodlamada, kısaca ürününüzün kalitesini yükselten, rekabet edebilirliğini ve güvenilirliğini artıran bütün faktörlerde siz değerli müşterilerimize önemli hizmetler sunmaktayız.


Artmark Ürünler

Endüstriyel inkjet kodlama cihazlarındaki birçok arıza üretim süreçlerinde aksaklıklara neden olur ve bu aksaklıklar firmanıza oldukça maliyetli sonuçlar doğurur. Bu arızaları en aza indirmek için endüstriyel inkjet kodlama cihazlarının mümkün olduğu kadar hızlı ve verimli bir şekilde tamir edilmesi gerekir. Bunun için; kodlama cihazlarının tamir edilmesi konusunda seçtiğiniz firma size cihazınızın her türlü yedek parçasını tedarik edebilmelidir.
Artmark Kodlama Sistemleri, endüstriyel inkjet kodlama cihazınızın orijinal yedek parçalarına %100 uygunluktaki her çeşit yedek parçayı siz müşterilerinin kullanımına sunmaktadır. Tedarik ettiğimiz inkjet kodlama makinesi yedek parçalarının kalitesi son derece yüksek ve fiyatları da orijinal ürünlere kıyasla oldukça uygundur.Yedek parça ürün stoğumuz arasında;
* Pompalar
* Filtreler
* Valfler
* Nozzlelar
* Rezervuarlar
* Mürekkep modülleri
Ve kodlama cihazınızın her türlü aksesuarı bulunmaktadır.



KODLAMA VE MARKALAMA ÖRNEKLERİ

ROXY INKJET KODLAMA CİHAZLARI YAZI ÖRNEĞİ RESİMLERİ

Boru Üzerine Tek Satır Üretim Bilgisi Kodlama

Eldiven Üzerine Logo Kodlama

Tıbbı Ambalaj Üzerine 4 Satır Tarih ve Bilgi Kodlama

Plastik El Süpürgesi Üzerine Etiket Bilgisi Kodlama

Demir Üzerine Tek Satır Bilgi Kodlama

Tüp Üzerine Büyük Karakter Bilgi Kodlama

Koli Üzerine Barkod, Logo ve Bilgi Kodlama

Vazelin Kapağı Üzerine 4 Satır Tarih, Saat ve Numara Kodlama

Sunta Kenarına Büyük Karakter Üretim Bilgisi Kodlama

Ambalaj Üzerine Etiket Bilgisi Kodlama

OPP Ambalaj Üzerine 2 Satır Tarih Kodlama

Boru Üzerine Logo ve Arapça Karakter Kodlama

Metal Üzerine Logo ve Bilgi Kodlama

PVC Üzerine 15 Satır Kodlama

Aluminyum Profil Üzerine Tek Satır Üretim Bilgisi Kodlama

FPCB üzerine 2 Satır 0.8 mm' lik Karakter Kodlama

MAKROTEK INKJET KODLAMA CİHAZLARI YAZI ÖRNEĞİ RESİMLERİ

Plastik Su Bardağı Üzerine Tek Satır Kodlama

Strafor Ürün Üzerine Logo ve Bilgi Kodlama

Mısır Ambalajı Üzerine Tarih ve Parti No Kodlama

Peynir Kapağı Üzerine 4 Satır Tarih, Parti No ve Saat Kodlama

Boru Üzerine Tek Satır Bilgi Kodlama

Aerosol Altına Tarih ve Saat Kodlama

Metal Kapak Üzerine 3 Satır Tarih ve Saat Kodlama

OPP Ambalaj Üzerine 3 Satır Tarih ve Parti No Kodlama

Plastik İplik Rulosu Üzerine 2 Satır Seri No ve Bilgi Kodlama

Damacana Kapağı Üzerine 3 Satır Tarih ve Saat Kodlama

PVC Kanal Üzerine Üretim Bilgisi ve Logo Kodlama

OPP Ambalaj Üzerine 3 Satır Tarih ve Saat Kodlama

Kağıt Kutu Altına Tek Satır Tarih Kodlama

Cam Şişe Üzerine 2 Satır Tarih ve Parti No Kodlama

Aluminyum Profil Üzerine Tek Satır Ürün Bilgisi Kodlama

Koli Üzerine Logo ve Bilgi Kodlama

Sektör Uzmanlık Alanları
  • Kodlama Markalama Sistemleri
  • Ambalaj Malzemeleri
  • Endüstri Makinalar
  • Makina Sanayi
  • Ambalaj-Promosyon