#

BİLET YAĞMURU

Firma Bilgileri
BİLET YAĞMURU
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:13 No:2071 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :0850 707 0 840
Fax :0212 917 59 96
GSM :0532 490 17 26
Detaylı Bilgi

BİLET YAĞMURU

Biletyagmuru.com ailesi olarak, uçak bileti satın alırken yaşanan tüm zorlukları gidermek, bu işlemi standartların dışına çıkarmak ve alanında lider olmak amacı ile yola çıktık. Ayrıntılı ve zaman gerektiren bir işlem olan uçak bileti satın almayı, kolay, hızlı ve güvenilir bir hale getirdik.

Uçak biletinizi 7 gün 24 saat online olarak alabilir ya da 0850 707 0 840 – 0212 917 5 996 nolu telefon numaralarından deneyimli danışmanlarımızdan güvenle alabiirsiniz. “Güvenilir Biletin Adresi” sloganını ilke edinen biletyagmuru.com dan  online olarak biletinizi, en hızlı ve en güvenli olarak alabilirsiniz. biletyagmuru.com’un oldukça  pratik olan bilet arama sorgusu paneli, istediğiniz yurt içi ve yurt dışı uçuş destinasyonlarını fiyat, tarih, saat bazında listeler. Havayolu şirketleri arasında karşılaştırma yapabilir, en ekonomik uçak biletini online alışverişte en güvenilir sistem olarak kabul edilen 3D Secure güvencesiyle alabilirsiniz. Böylelikle hem zamandan tasarruf etmiş olursunuz hem de bütçeniz için en uygun uçak biletine sahip olursunuz. Ayrıca, taksitle ödeme kolaylığınından da yararlanabilirsiniz.

Destinasyonlarla ilgili kampanyalardan, seyahat dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız e-bültenimize üye olabilirsiniz . Ayrıca, bizi sürekli güncellenen “Sosyal Medya” kanallarımız aracılığıyla da takip edebilirsiniz.

 

Misyonumuz

“Müşteri memnuniyeti” felsefesini esas alarak, takım ruhu içerisinde amaçladığımız noktaya ulaşılması, attığımız her adımda “mükemmeliyetçiliğin” izlerini sürmek ve ulaştığımız noktaları, mükemmellikte yeni arayışların başlangıcı kabul ederek, her daim organizasyonel yapılanma içerisinde, müşterilerimize verdiğimiz her hizmette; insan odaklı, sistematik ve disipline edilmiş bir anlayış sergileyerek, sürekli olarak iyileştirmeyi amaç edinmek. Bu sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerimizdeki verimliliğin evrensel düzeyde rekabet edebilecek seviyeye yükseltilmesi sağlanırken, performansımızı geliştirecek önleyici yaklaşımların belirlenmesini sağlamak. “Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımın bizi, her zaman bir adım ileriye taşıyacağına” duyduğumuz inançla, teknik ve davranışsal yetkinlikleri artıracak her türlü gelişimin uygulanmasını sağlamak ve rekabet avantajı sağlayacak teknolojiyi takip etmek. Etkinliği ve verimliliği artırmak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en uygun çözümlerle karşılamak. Her geçen gün biraz daha yenilenerek, kalite odaklı hizmet anlayışımızı sürdürmek. Ekip çalışması ruhumuz ve insan odaklı yaklaşımız ile müşterilerimize, hızlı, eksiksiz ve güvenilir bir hizmet sunmak.

Vizyonumuz

Profesyonel hizmet anlayışımız, örgütsel verimliliğimiz, girişimci ruhumuz ve sürekli gelişime açık dinamizmimizle, topluma kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmak, toplumun her kesimine, müşteri odaklı entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman müşterilerimize hızlı, kaliteli ve ekonomik hizmetler sunarak, sektörde lider bir kurum halini almak.

Kalite Politikamız

Küreselleşen dünyanın sunduğu teknolojik donanımın ışığında, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini en doğru şekilde anlayarak, eğitimli, uzman, yenilikçi bir takım ruhu anlayışı ile onlara en doğru iletişim kanalı sayesinde en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, müşteri odaklı hizmet anlayışını, toplumun her kesimine en hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde olarak dünya standartlarında etkin verimlilikle faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan öncü bir kuruluş olmak. 

3D Secure

Ödeme işlemi sırasında kartınızın sahibi olan bankanın web sitesine yönlendirilerek kredi kartınıza ait şifre ile onaylama işlemi gerçekleştirilmektedir. Böylelikle kart numaranız başkaları tarafından biliniyor olsa bile şifrenizi sadece siz bildiğiniz için elektronik güvenliğinizi sağlamış oluyorsunuz.

Kullanıcı Dostu

Müşterilerimizin almak istediği uçak biletine daha rahat, daha kolay ve daha hızlı ulaşabilmesi ve en ekonomik uçak biletini almalarını sağlamak için ; anlaşılır ve güvenilir bilgilerle onlara zaman kazandırırız. Kullanımı oldukça kolay olan uçak seferleri sorgulama formuyla, çok hızlı bir şekilde istediğiniz bilete sahip olabilirsiniz. Web sitemizin kolay anlaşılır dili sayesinde, aradığınıza rahatça ulaşır, zaman kaybetmeden uçak bileti almanın mutluluğunu yaşarsınız.

Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimize, en yüksek kalitede hizmet sunabilmek, müşterilerimizin, beklentilerini karşılayabilmek ve bizim için değerli olan görüş ve önerilerini alabilmek için, info@biletyagmuru.com adresinden bize her an ulaşabilir, en kısa sürede maillerinize cevap alabilirsiniz.

Yurtdışı Turları

Hava Yolları
Türk Hava Yolları
Pegasus
Atlasglobal
Onurair
Anadolujet
SunExpress
Borajet
Balkan Turları
Dubai Turları
İspanya Turları
İtalya Turları
Lviv Turları
Hollanda Turları
Uzakdoğu Turları


Sektör Uzmanlık Alanları
  • Turizm