#

INC GİRİŞİM DANIŞMANLIK VE İLETİŞİM LTD. ŞTİ.

Firma Bilgileri
INC GİRİŞİM DANIŞMANLIK VE İLETİŞİM LTD. ŞTİ.
Perpa Ticaret Merkezi A Blok Avlu, K:13 No:1999 34384 Okmeydani Şişli İSTANBUL
Telefon :212 211 77 66
Fax :212 211 88 77
GSM :212 211 77 67
Detaylı Bilgi

INC GİRİŞİM DANIŞMANLIK


 Kuruluşumuzdan bu yana danışmanlık sektöründe yenilikçi yaklaşımlarımızla farklılık yaratıyoruz. Ülke ekonomisine yön veren firmalara danışmanlık destekli bütünleşik çözümler sunuyoruz. Müşterilerimizin hedeflerini kendi hedeflerimiz gibi benimsiyor ve bu hedeflere ulaşmak için onlarla çözüm ortağı oluyoruz.
 
Ülkemizdeki birçok işletme, girişimci ve işverenimizin maalesef verilen hibe, teşvik ve desteklerden haberi bile yok. Yeni iş kurmak isteyen, işini büyütmek ve geliştirmek isteyen insanımız nereye gideceğini, nerelere başvuracağını, bir iş planının nasıl hazırlanacağını bilmemekte ve yaptığı ya da yapacağı işi ezbere veya dedesinden, babasından gördüğü şekilde yapmaktadır. Bu da ciddi şekilde zarara uğramasına, iflas etmesine ve hatta psikolojik ve sosyal problemlere yol açmaktadır. Yine birçok işletme ve işverenimiz, personel alımından eğitimine, üretimden satışa, satıştan müşteri memnuniyetine kadar ne yapacağını bilmemekte ve her gün binlerce problemle uğraşmak zorunda kalmaktadır. Bir iş kurmada plan nasıl yapılır, çalışanlardan verim nasıl alınır, verimliliği artırmak için neler nasıl yapılmalıdır gibi konularda bilgi, eğitim ve danışmanlık eksikliği, çalışkan bir milleti verimsiz, kalitesiz ve “çorba kaynasın yeter” mantığına getirmektedir.
 
İşte bu nedenlerden yola çıkarak biz INC Danışmanlık olarak bir misyonu üstlendik ve girişimci ruhuyla dünyada ünlenen ülkemiz insanının refahı ve bizzat küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz için profesyonel bir ekip kurarak danışmanlık, koçluk, eğitim gibi birçok konuda firmalara öncülük yaparak ülke çapında bir ilki gerçekleştirerek Tele-Danışmanlık ve gerektiğinde yerinde hizmet vererek binlerce insanımızın gönlünde taht kurduk. Amacımız kaliteli işletme, profesyonel yönetim ve güçlü bir Türkiye’ dir.

ÜRÜNLERİMİZ


Kobi Asistan Start-Up Paket

Kobi Asistan Start-Up Paket

Girişimcilerin İNC DANIŞMANLIK'la çok uygun fiyata tanıştıkları bu paket ,Bilgilendirme hizmetleri ve Hibe asistanlığını birarada sunmaktadır.

Kobi Asistan Plus Paket

Kobi Asistan Plus Paket

Kobilerin Start-Up paketine ek olarak geçerli destek programlarından proje geliştirmek suretiyle ne kadar hibe alabileceklerinin analizlerinin yapıldığı Proje Asistanlığı da çok uygun fiyata sunulmaktadır.

Kobi Asistan Ultra Paket

Kobi Asistan Ultra Paket 

Bir KOBİ' nin ihtiyaç duyabileceği her türlü danışmanlık ve asistanlık hizmetlerini bünyesinde bulunduran bu yeni paket, ayrı ayrı 3 ürünü bir arada sunduğu gibi fiyatı ilede çok cazip.

Kobi Asistan İş Planı

Kobi Asistan İş Planı

iş planı ön hazırlık, iş planı yazımı ve KOSGEB sistemine yüklenmesi hizmetlerini kapsayan Girişimci iş planı paketidir.

INC Kobi Ekstra Paket

INC Kobi Ekstra Paket

INC DANIŞMANLIK olarak verilen tüm teşvik, destek ve hibelerle ilgili bilgileri vermekteyiz.Ayrıca 12 ay boyunca uzman danışmana sınırsız ulaşım imkanı sunmaktayız.

Kobi Asistan İş Kurma Paketi (Startup+İşplanı)

Kobi Asistan İş Kurma Paketi (Startup+İşplanı)

Girişimcilik kurs takibi, inovatif fikirler verilmesi, resmi işlemler, iş planı ön hazırlık, iş planı yazımı ve KOSGEB sistemine yüklenmesi hizmetlerini kapsayan Girişimci full pakettir.

Kobi Asistan Yenileme Paketi

Kobi Asistan Yenileme Paketi

INC üyelerine özel üyelik yenileme paketimiz üyeliğin bir yıl süre ile devam etmesini kapsar.

Makrodental Start-up Paket

Makrodental Start-up Paket

Diş Klinikleri ve Diş Hekimleri için hazırlanmış en kapsamlı Dental Otomasyon yazılımıdır. Kolay ve pratik kullanımı ile hitap ettiği sektöre en etkil

Makrodental Ultra Paket

Makrodental Ultra Paket

Diş Klinikleri ve Diş Hekimleri için hazırlanmış en kapsamlı Dental Otomasyon yazılımıdır. Kolay ve pratik kullanımı ile hitap ettiği sektöre en etkili çözümü sunmaktadır.2 adet lisans içerir.

Makrodental Klinik Paketi

Makrodental Klinik Paketi

Diş Klinikleri için hazırlanmış en kapsamlı Dental Otomasyon yazılımıdır. Kolay ve pratik kullanımı ile hitap ettiği sektöre en etkili çözümü sunmaktadır.Bir kliniğin tüm ihtiyaclarını karşılayan 4+1 Mobil kullanıcılı bu paket fiyatı ilede çok cazip.

Makrodental Teknik Destek Paketi

Makrodental Teknik Destek Paketi

Macrodental eski müşterilerinin yeni versiyon yazılımın yüklenilmesinin ardından 1 yıllık teknik destek aldıkları paket.1 Adet Lisans İçin Ödenecek Bedeldir.

Macrodental Opsiyonel

Macrodental Opsiyonel

Diş klinikleri ve diş hekimleri için hazırlanmış en kapsamlı Dental Otomasyon Yazılımıdır. Kolay ve pratik kullanımı ile hitap ettiği sektöre en iyi d

INC Marka&Patent Start Up

INC Marka&Patent Start Up

Markanız, Şansa Bırakılamayacak Kadar Değerli Şirketinizin Olmazsa olmazıdır.Marka Danışmanlığı ve Marka Takibini Kapsayan Bu Paket Güvenilir Hizmetle Taçlandırılmıştır.

INC Marka&Patent Ultra

INC Marka&Patent Ultra

Güvenilir Marka Danışmanlığının Yanında Şirketinizin 1 Yıllık Hibe Ve Destek Asistanlığını Sunan Bu Paket Fiyatı İle de Çok Cazip. INC MARKA&PATENT HEP KAZANDIRIR!

INC Marka&Patent Harç

INC Marka&Patent Harç

1 Sınıf Harç Bedelidir. Kaç Sınıfta Tescil Yapılacaksa O Sayıda Sepete Ürün Eklenmelidir.

INC Marka&Patent Opsiyonel

INC Marka&Patent Opsiyonel

Türkiye’de yerleşik bulunan ticari faaliyette bulunan herkes marka tescil başvurusu yapabilir.Ayrıca Türkiye’de yerleşik Paris sözleşmesi taraf olan ü


Sektör Uzmanlık Alanları
  • Telekomünikasyon ve Haberleşme